Thirty Seconds to Mars | Hollywood-stjerna planlegger musikkvideo i Norge by Dagbladet [6/23/13]

978x

SINGEL: Rockestjerne og skuespiller Jared Leto (41) er på turné med bandet «30 seconds to mars», og innrømmer at han fortsatt er ledig på markedet. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet

Hollywood-stjerna planlegger musikkvideo i Norge

– Nå skal vi bli her for alltid.

STINA GREGERSEN KARLSENstina.karlsen@dagbladet.no

søndag 23. juni 2013, kl.22:06

(Dagbladet): Hollywood-kjekkas og rockestjerne Jared Leto (41), for mange mest kjent som skuespiller i amerikanske storfilmer som «Fight club», «Requiem for a dream» og «Mr. Nobody», er i Norge med bandet «30 Seconds To Mars».

Dagbladet møter bandet, bestående av Jared, broren Shannon og gitaristen Tomo Milicevic, før de skal spille for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo.

– Det er fantastisk å være tilbake i Norge. Det er så deilig frisk luft her. Vi får ikke sånn luft i California, sier Jared til Dagbladet.

Sist gang bandet var i Norge var under Hovefestivalen i 2011, og gutta husker fortsatt atmosfæren på festivalen.

– Vakre nordmenn

– Publikum var så lidenskapelige og engasjerte. Og ikke minst så er det norske folk så utrolig vakre, sier Shannon og får bekreftende nikk fra bandkompisene.

Gutta har foreløpig ikke lagt planer for hva de skal finne på i Norge, men avslører at de lurer på å spille inn deler av sin nye musikkvideo her.

– Vi tenker på å kanskje dra ut til fjordene, og spille inn deler av videoen for «Do or die». Det er så vakkert her. Vi kan ikke love noe enda, men kanskje, sier Shannon. 

De spør videre om det finnes steder i Oslo å spille inn videoen, og Jared ender til slutt opp med en interesse for Astrup Fearnley-museet.

– Tror du vi kunne fått tillatelse til å spille inn video der? Kan vi spørre om det? Det hadde vært kult, sier han.

På spørsmål om hvor lenge gutta skal bli i Norge er de raske med å svare.

– For alltid. Vi kjøpte akkurat en leilighet nedi i gata, og nå blir vi her. Helt seriøst, spøker de.

Filmaktuell

For tida har bandet akkurat startet sin verdensturné i forbindelse med sitt fjerde album «Love, lust, faith + dreams» og skal turnere hele resten av året. Sist gang gutta var på turné slo de Guinness-rekorden for “lengste rockeband-turné noensinne”.

– Jeg tror ikke vi skal prøve å slå den rekorden igjen. Men vi elsker å reise sammen og vi kjenner hverandre så godt, at det er enkelt å gi hverandre plass og respekt. Vi blir ikke lei av hverandre, sier Milicevic.

Bandet er enige om at det siste albumet er både deres viktigste og beste album.

– Det markerer en ny begynnelse. Vi har hatt flere utfordringer, både personlig og forretningsmessig frem til nå, men dette albumet har vært uten konflikter og er ekstremt viktig for oss, sier Jared. 

Han er for tiden også aktuell i den kommende Hollywood-filmen «Dallas Buyers Club», der han spiller en hivpositiv transvestitt og narkoman. I forkant av innspillingen raste skuespilleren ned i vekt for å passe i rollen, og bilder av en syltynn Leto skapte mye oppmerksomhet.

– Jeg klarer vel egentlig ikke å kombinere musikken og skuespilleryrket. Det er derfor jeg ikke har spilt i en film på fem år, før nå. Men denne filmen ble faktisk spilt inn på tretten dager, og selv om det var mye forarbeid og jeg gikk ned mye i vekt, så tror jeg det handler om viljestyrke. Du hadde nok klart det du også, sier han lurt.

Fortsatt singel

Jared Leto er kjent for å ha datet en rekke kjente Hollywood-stjerner som Cameron Diaz, Scarlett Johansen og Paris Hilton, men kjekkasen har enda ikke slått seg til ro med noen.

– Jeg er gift med staten, med landet, sier han.

– Hva betyr det?

– Det betyr at jeg er gift med staten, sier Jared, ler og fortsetter:

– Ja, det betyr vel at jeg fortsatt er singel, sier han uten å ville utdype det nærmere.

30 seconds to mars:

• Amerikansk rockeband med frontfigur og vokalist Jared Leto, broren Shannon Leto på trommer og Tomo Milicevic på gitar.

• Gruppen ble dannet i 1998 og de ga ut sitt første album i 2002.

• Spilte på Hovefestivalen i 2011 og spiller for andre gang i Norge på Sentrum Scene i kveld.

• Er aktuelle med sitt fjerde album «Love, lust, faith + dreams».

tumblr_mov802M5Hg1qfgbf5o2_1280

(credits: http://www.dagbladet.no/2013/06/23/kultur/30_seconds_to_mars/jared_leto/musikk/band/27844536/ )

Advertisements

About echelonsfl

South Florida Echelon Admin Acct

Posted on June 24, 2013, in Articles, BAND, Love Lust Faith Dreams Era and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: